BOTIFARRA AMB MONGETES

 Ingredients:

  • 4 - Botifarres crues
  • 600 g - Mongetes bullides
  • Oli
  • Sal
Preparació:

Feu la botifarra a la brasa o fregida.
Poseu les mongetes escorregudes al plat sortint de l’olla, amanides amb un bon raig d’oli d’oliva i acompanyades amb la botifarra.


Variacions:
Es poden fregir les mongetes després de bullir-les, amb una mica de cansalada.
Es pot tirar una mica d’all i julivert per sobre de les mongetes cuites.
S’hi pot posar botifarra esparracada. En aquest cas és millor la botifarra de perol.
Es pot acompanyar amb cansalada fregida

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto